home | contact | disclaimer    
 
 
   
  Startpagina
  Geschiedenis
  Onze kamers
  Reserveren
  Holten en omgeving
  Actief / sportief
  Lekker eten
  Contact en route
  
 
Kidspagina

Het bos van Daantje Das
In het bos van Daantje Das kunnen kinderen van ongeveer 6 jaar tot 14 jaar spelender wijs opdrachten maken die betrekking hebben op de natuur.
Er worden o.a. vragen over vogelnesten en “plukplaatsen” gesteld, ontdekt wordt waarom mossen op bepaalde plekken beter groeien dan op andere plekken, en wat je bijvoorbeeld kunt doen met hars. Daarnaast worden er opdrachten uitgevoerd over insecten die in het bos aan het werk zijn. Al deze opdrachten kunnen individueel, in groepjes en onder begeleiding van een ranger van Natuurdiorama Holterberg worden gedaan.
Na afloop kunnen de kinderen Natuurdiorama Holterberg bezoeken waar ze een speurtocht door het museum kunnen maken en / of een film kunnen bekijken. Klik hier voor meer informatie over het Bos van Daantje Das.

Kinderboerderij Dondertman
De kinderboerderij omvat 2,5 hectare en is een van de grootste dagrecreatieve voorzieningen van Holten. Goed voor een gezellig, actief en leerzaam dagje uit voor jong en oud. Er huist een keur aan boerderijdieren waaronder raskippen, fazanten, pauwen, schapen, geiten en kalfjes. Konijntjes en cavia’s mogen onder toezicht geaaid worden in het populaire Knuffelhok. Ook zijn er tropische vogels, ezels, alpaca’s, pony’s, chinchilla’s, herten en moeflons. Voor de kinderen is er een speeltuin, skelterbanen, zand, een speelhut in het bos en een springkussen. Klik hier voor meer informatie over Kinderboerderij Dondertman.

Avonturenpark Hellendoorn
Avonturenpark Hellendoorn is een kleinschalig, maar bovenal gezellig pretpark. Er is pret voor het hele gezin. De durvers kunnen de Tornado trotseren, of een rit maken in de Rioolrat. Of wat dacht je van de Avonturenslang, die zich door het bos beweegt. Je kan ook de waterattracties opzoeken en kiezen voor de Canadian River of de Sungai Kalimantan. Ook voor kleinere kinderen is er een ruim aanbod. Dit park heeft dan ook nog zijn eigen Discovery Club, en enkele leuke shows. Klik hier voor meer informatie over Avonturenpark Hellendoorn.


 « terug
 
website door SiteWork